El Toro Club logo El Toro De Stier logo El Toro Lounge logo

El Toro is sinds 1970 toonaangevend als uitgaanssensatie in de provincie.

Het behoort tot één vd oudste nachtzaken van Nederland en speelt nog steeds in op de hedendaagse wensen van haar gasten.
In 2011 is er een grootse verbouwing geweest, waarna er drie verschillende zalen zijn ontstaan. Hierdoor zijn er verschillende mogelijkheden tot invulling en is het ook mogelijk om te voldoen aan wensen voor verhuur voor feesten & partijen, open dagen, meetings etc.

Logo Club

El Toro Club

De Club is hét kloppend hart van El Toro. Hier vieren wekelijks 550 bezoekers hun weekend op de muziek van de beste regionaal geselecteerde DJ's. Tevens vinden hier ook alle optredens plaats van landelijk bekende artiesten en DJ's die we afwisselend in ons programma op nemen.

De Club heeft een VIP deck waar het mogelijk is om tafels af te huren voor speciale gelegenheden. Hierbij hoort uiteraard gepersonaliseerde Bottle service naar keuze.

Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van licht en geluid en de besturing hiervan door professionele licht- en geluidstechnici, behoort El Toro met de Club tot de top van haar genre.

Logo Lounge

El Toro Lounge

Een verlengstuk van onze Club, die gekenmerkt wordt door een ‘cosy’ inrichting met zithoeken bestaande uit zacht beklede ronde banken, om even lekker bij te praten en te genieten met elkaar, dat is de El Toro Lounge.

Ook is onze uitstekende Bottle Service hier een mogelijkheid. De Loungebar biedt een keuze aan verscheidene Cocktails die bereidt worden met vers fruit. Dit gedeelte leent zich ook uitstekend voor verhuur voor de intiemere feesten en/of partijen.

Logo De Stier

De Stier

De Stier is waar het feestgedruis zich vaak naartoe verplaatst. Het gedeelte vd zaak waar het een mengeling van mensen en muziek is. Jong en oud(er) danst, feest en zingt mee in ons eigen café met de hits van toen & nu afgewisseld met Nederlandstalig & AprésSki muziek.

Het zal dan ook niets verbazen dat hier vaak de wat ‘grotere’ groepen te vinden zijn die zin hebben om helemaal uit hun dak te gaan!

El Toro